Κοινωνία

Στο πατρικό του στην Παλλήνη επιστρέφει ο αρχισατανιστής Ασημάκης Κατσούλας

Να διαμένει στo πατρικό του στην Παλλήνη και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα υποχρεώνεται ο αρχισατανιστής της Παλλήνης σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος zarpa.news.

O 45χρονος σήμερα Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 23 σχεδόν χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης. Στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, όπως ανέφεραν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.

Ελεύθεροι είναι και οι Μαργέτη – Δημητροκάλης, οι δύο σατανιστές που μαζί με τον Κατσούλα έμειναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης». Ήταν Ιούνιος του 1995 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας.

zarpanews

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...