Κόσμος

Πανικός στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες-Ο ISIS σχεδιάζει την ρίψη «βρώμικης βόμβα» με DRONE στο Ηνωμένο Βασίλειο τα χριστούγενα!


Βρετανοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι ο ISIS  με ειδικά εκπαιδευμένους τρομοκράτες σχεδιάζει  να πραγματοποιήσει  επίθεση με χημικά όπλα ενάντια σε Βρετανούς πολίτες  με τη χρήση τηλεκατευθυνόμενων  αεροσκαφών μέσα στα Χριστούγεννα.

Την πληροφορία μετέφεραν  Αμερικανοί αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι οποίοι τονίζουν  ότι υπάρχουν  «αξιόπιστα στοιχεία» τα οποία οδηγούν στο γεγονός ότι οι  τζιχαντιστές είναι ήδη έτοιμοι  να ρίξουν μια «βρώμικη βόμβα»,  (όπως ονομάζεται αλλά στην ουσία είναι μια «χημική βόμβα»),  με drone σε βρετανική πόλη , ενδεχομένως και το Λονδίνο μέσα στα  Χριστούγεννα.

Κορυφαίοι Αμερικανοί ειδικοί της CIΑ ανέφεραν σε  Βρετανούς ομολόγους τους  ότι οι αιμοδιψείς τζιχαντιστές που επιστρέφουν από τη Συρία και το Ιράκ, έχουν  γνώση κατασκευής αερίου  μουστάρδας και χλωρίου σε αερομεταφερόμενους πυραύλους που θα εκτοξεύσουν από μη  επανδρωμένα αεροχήματα .

Αυτό ακριβώς ανακάλυψαν Αμερικανοί αξιωματικοί , μαζί με τα σχέδια για την Βρετανία,  στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης, που ήταν  το προπύργιο ISIS και  σήμερα αποτελεί το κέντρο μιας βίαιης μάχης για την ανακατάληψη της.

Όλες οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και οι αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου ευρίσκονται ήδη σε κόκκινο συναγερμό  για ενδεχόμενη επίθεση μαχητών του ISIS την χριστουγεννιάτικη περίοδο, έχοντας στόχο ε ένα μεγάλο πλήθος αμέριμνων ανθρώπων που θα ψωνίζει ή θα γλεντάει τις ημέρες αυτές.

422533

Η έκθεση των αμερικανικών στρατιωτικών υπηρεσιών αναφέρει ότι : «ο ISIS έχει αναπτύξει σημαντική ικανότητα κατασκευής  χημικών όπλων στη Συρία και το Ιράκ. Οι αμερικανικές υπηρεσίες έχουν  διεξάγει έρευνα και έχουν ανακαλύψει «ακτινολογικές συσκευές διασποράς» (βρώμικες βόμβες) στη Μοσούλη. Καθώς όλο και περισσότεροι μαχητές επιστρέψουν στην πατρίδα τους, υπάρχει  κίνδυνος  μεταφοράς της τεχνολογίας αυτής και των μεθόδων  επίθεσης στη Μέση Ανατολή σε επιθέσεις  στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στα Χριστούγεννα» .

Οι τζιχαντιστές και οι υπόλοιποι ακραίοι ισλαμιστές έχουν πρόβλημα με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και άλλων χριστιανικών εορτών όπως το Πάσχα. Σκοπός  τους εκτός όλων των άλλων ,  η κατάργηση των χριστιανικών εορτών και η ύπαρξη μόνο των μουσουλμανικών .

 

Βίντεο

http://players.brightcove.net/2540076170001/VJvk3ZNax_default/index.html?videoId=5096939724001

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...