Κόσμος

Ο Ιρακινός Στρατός εξολοθρεύει ισλαμιστές στη Μοσούλη εφαρμόζοντας ρωσικές τακτικές - Δείτε βίντεο

Τα ιρακινά και κουρδικά στρατεύματα με την βοήθεια των ρωσικών εξελιγμένων συστημάτων καθώς και ρωσικές τακτικές μάχης προχωρούν στην απελευθέρωση της Μοσούλης βήμα-βήμα.

Μερικά από τα σημαντικότερα όπλα που χρησιμοποιεί ο ιρακινός στρατός και έχουν αποδειχθεί «τιμωροί» των ισλαμιστών είναι τα αντιαρματικά Kornet, οι εκτοξευτές θερμοβαρικών ρουκετών TOS-1A αλλά και τα επιθετικά ελικόπτερα Mil mi-28 που πραγματικά θερίζουν τους υποστηρικτές του ISIS.

Μόνο μια πλήρη βολή του TOS μπορεί να εξαϋλώσει 40 στρέμματα εδάφους ενώ ισχυρά είναι και τα αποτελέσματα των KORNET με επίσης θερμοβαρική κεφαλή.

Τέλος από αέρος τα Mi-28N Hunter σε συνεργασία με τα οπλισμένα αναγνώρισης Bell-407 καλύπτουν κάθε κίνηση των φίλιων δυνάμεων από αέρος με πυραύλους "Storm" και "Ataka."

https://www.youtube.com/watch?v=aV0pgZynuAk

https://www.youtube.com/watch?v=5tt0EP5ujAc

https://www.youtube.com/watch?v=jgjLczHkHFY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...