Κοινωνία

Βαρυποινίτης φυγόποινος συνελήφθη στην Αχαΐα

Σε βάρος του εκκρεμούσε βαριά καταδίκη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση

Ελεύθερος και… ωραίος κυκλοφορούσε ένας 44χρονος Έλληνας, παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσε βαριά καταδίκη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, η οποία του είχε επιβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών!

Οι μέρες της ελευθερίας του πήραν τέλος, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κάτω Αχαΐα και διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που έδωσε εντολή να μεταχθεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης δέκα ετών που του είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

Μια ηλικιωμένη συνελήφθη στον Πύργο, μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος της 67χρονης Ελληνίδας διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...