Κοινωνία

Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: 47χρονη πουλούσε ψάθινα καλάθια και την συνέλαβαν για … φοροδιαφυγή!

«Ξεπληρώθηκαν τα χρέη του Δημοσίου μετά από ένα σημαντικό «χτύπημα» από τις αρχές κατά της φοροδιαφυγής». Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας καθαρά ειρωνικός τίτλος καθώς οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας, προσάγοντας σιδηροδέσμιους στην δικαιοσύνη δυο επιτήδειους που στέρησαν το δημόσιο από... πακτωλό εσόδων στην προσπάθειά τους να βγάλουν τα «προς το ζην».

Πιο κραυγαλέα περίπτωση, είναι αυτή μιας 47χρονης Ελληνίδας η οποία συνελήφθη στη Ναύπακτο από συνεργείο ελέγχων του τοπικού αστυνομικού τμήματος, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια για να διαθέτει προς πώληση... ψάθινα καλάθια! Η άτυχη γυναίκα απειλείται με πρόστιμο που πιθανότατα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει.

Το ίδιο θα συμβεί και σε έναν ηλικιωμένο που συνελήφθη στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. Ο άτυχος 70χρονος διέθετε προς πώληση ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά από τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν είχε την σχετική άδεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...