Κόσμος

Σε δύσκολη θέση η Αμερικανική Αεροπορία: Το 5ης γενιάς μαχητικό J-20 της Κίνας σε πτήσεις δοκιμών με 4 εξωτερικές δεξαμενές καυσίμου!


Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η βελτίωση και η ενσωμάτωση επιχειρησιακών χαρακτηριστικών στα μαχητικά 5ης γενιάς της Κίνας τύπου stealth J-20 καθώς εθεάθησαν να εκτελούν πτήσεις δοκιμών με 4 εξωτερικές δεξαμενές καυσίμου για την αύξηση της εμβέλειας των 1200 λίτρων η κάθε μια στα πρότυπα του Raptor όταν εκτελεί πτήσεις μεταστάθμευσης.

Η κινεζική σχεδίαση αποδεικνύεται ώριμη και θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την αμερικανική αεροπορία καθώς εκτός των νέων χαρακτηριστικών θα αποκτηθεί σε μεγάλους αριθμούς λόγω χαμηλού κόστους καθώς ενσωματώθηκαν πολλά συστήματα από υπάρχοντα αεροσκάφη όπως οι κινητήρες AL-31 που φέρουν και τα J-11.

https://twitter.com/ofirzarfati/status/813163139885920256

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...