Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Με κατέρριψαν" δήλωσε ο Τούρκος χειριστής του F-16 Block 50+ - Τα τουρκικά μαχητικά καταρρίπτονται μέσα στην...Τουρκία - Επιβεβαίωση pentapostagma.gr (βίντεο-εικόνες)


Toυ Κώστα Κομποθέκρα

"Με κατέρριψαν"! Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο υποσμηναγός  του τουρκικού F-16 Block 50+ της 181 Μοίρας Pars που συνετρίβη στο Ντιγιρμπακίρ! Και μια σημαντική λεπτομέρεια, η ίδια είχε καρφώσει τουρκικό F-16 πάνω σε μιναρέ...

Πρόκειται για την πρώτη απώλεια Block50+ από τα 30 που απέκτησε η Τουρκική Αεροπορία στο πλαίσιο του προγράμματος Peace Onyx IV.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πιλότος πρόλαβε να ενεργοποιήσει το σύστημα εκτόξευσης και να προσγειωθεί με ασφάλεια στο έδαφος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, το αεροσκάφος συνετρίβη περί ώρα 19:30 κατά τη διαδικασία προσγείωσης, σε απόσταση 1,5-2 μιλίων από την Αεροπορική Βάση του Ντιγιαρμπακίρ.

https://www.youtube.com/watch?v=VvOyIWruoQQ

Επιβεβαιώνεται πλήρως το δημοσίευμα του pentapostagma.gr ου μίλησε πρώτο και από την αρχή για κατάρριψη όπως ανέφεραν ασφαλείς πηγές . Δείτε το άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Κούρδοι κατέρριψαν μαχητικό F-16C Block 50+ της Τουρκίας στο Ντιγιαρμπακίρ! – Αρχισαν τα αντίποινα για τον Σ.Ντεμιρτάς – Βίντεο-ντοκουμέντο (εικόνες) .

Αυτό σημαίνει ότι πλέον τα τουρκικά μαχητικά καταρρίπτονται μέσα στην...Τουρκία και αλλάζουν όλα στον πόλεμο με τους Κούρδους.

Πρόκειται για μία ποιοτική παράμετρο που θα αλλάξει πολλά...

sinhttps://www.youtube.com/watch?v=15vTJQWtI-Ehttps://www.youtube.com/watch?v=vRpPvQ0u-Y4https://twitter.com/kurdistannews24/status/808411605838929920

 

https://www.youtube.com/watch?v=e8zlNM8BMRshttps://twitter.com/HaberturkTV/status/808366769500848128

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...