Κοινωνία

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες για 3 κιλά παράνομου καπνού

Συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα τους

image

Στην σύλληψη τριών ατόμων από την Αλβανία προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου.

Οι τρείς άνδρες ηλικίας 55 και 46 χρονων, συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα τους που βρέθηκαν 7 συσκευασίες που οι οποίες περιείχαν καπνό συνολικού βάρους 3.2kg.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού, χθες (19.11.2016) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε ΈΛΕΓΧΟΣ σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες οι οποίες περιείχαν καπνό συνολικού βάρους 3.200 γραμμαρίων και δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...