Κοινωνία

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 6 νεκρά παιδιά σε σύγκρουση σχολικού λεωφορείου

Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Τσατανούγκα του Τενεσί όταν ένα σχολικό λεωφορείο που μετέφερε 35 μαθητές προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 6 παιδιά και να τραυματιστούν περισσότερα από 20.

Οι 23 από τους 35 μαθητές μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση στην οποία ζητούσαν επειγόντως αίμα για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επισήμως γνωστή η αιτία του τροχαίου, η αστυνομία πάντως συνέλαβε τον 24χρονος οδηγό Johnthony Walker, αποδίδοντάς του 5 κατηγορίες. Πηγή της αστυνομίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να του αποδώσουν περισσότερες κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηλικίες των μαθητών που επέβαιναν στο λεωφορείο κυμαίνονταν από το νηπιαγωγείο έως την πέμπτη δημοτικού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...