Κοινωνία

Στον εισαγγελέα οι 16 καταληψίες για το τέμενος στον Βοτανικό

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν πριν από λίγη ώρα οι 16 συλληφθέντες από την εκκένωση της κατάληψης στο Βοτανικό. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι που τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ενώ έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Η κατάληψη πραγματοποιήθηκε από κάποιον σύλλογο που αυτοσυστήνεται ως «Σύλλογος Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών» που, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα της ανέγερσης του τεμένους και οι οποίοι φέρεται να αποκαλούν τον χώρο «Hotspot για Έλληνες».

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι καταληψίες υποστηρίζονται από άτομα με στρατιωτικές στολές παραλλαγής που ζητούν στοιχεία σε όποιον επιχειρήσει να προσεγγίσει τον χώρο, ενώ στην είσοδο του χώρου υπήρχε κάτι σαν… σκοπιά, ενώ είχαν δημιουργήσει και μια αυτοσχέδια εκκλησία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...