Κοινωνία

Στα χέρια πιάστηκαν πρόεδροι ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Πορτογαλία (βίντεο)


Μόνο... αγγελικά πλασμένα δεν είναι τα πράγματα και στην Πορτογαλία, καθώς μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Αρούκα, οι πρόεδροι των δύο ομάδων συναντήθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου και το σκηνικό θύμισε... Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από το βίντεο που έχει δημοσιευθεί από τις κάμερες του γηπέδου, οι Μπρούνο Ντε Καρβάλιο (Σπόρτινγκ) και Κάρλος Πίνιο (Αρούκα) είχαν μια έντονη αντιπαράθεση πιάστηκαν στα χέρια και ο πρώτος εμφανίζεται να φτύνει τον δεύτερο, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από την πλευρά της η Αρούκα ανακοίνωσε: «Είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο ότι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ δεν δημοσιοποίησε όλες τις εικόνες από το περιστατικό. Το βίντεο είναι εντελώς λειψό. Συγκεκριμένα, χωρίς να χρειαστεί μεγάλη ικανότητα μοντάζ, μπορούμε εύκολα να επιβεβαιώσουμε ότι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ φτύνει στο πρόσωπο τον πρόεδρο της Αρούκα. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές και δεν ψευδόμαστε».

Η Σπόρτινγκ τονίζει ότι ο πρόεδρός της δεν έφτυσε, αλλά από το στόμα του βγαίνει ατμός από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο: «Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ είναι, με όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ένας πολιτισμένος άντρας και ποτέ δεν θα έφτυνε. Αυτό που βλέπουμε είναι ξεκάθαρο και είναι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ να καπνίζει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το μοναδικό πράγμα που βγαίνει από το στόμα του είναι ατμός».

 
https://twitter.com/leao_rampante/status/798272506360524800

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...