Κόσμος

Ο Τομ Χανκς χόρεψε χασαποσέρβικο παρέα με ομογενείς: «Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας» (βίντεο)


Έλληνας αισθάνεται ο Τομ Χανκς, καθώς φροντίζει να τηρεί τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας αλλά και να πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ.

O χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε σε ελληνικό γλέντι, χόρεψε και διασκέδασε με τους Έλληνες ομογενείς. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Τoμ Χανκς φαίνεται να χορεύει χασαποσέρβικο στους ρυθμούς του τραγουδιού «Μάτια βουρκωμένα» και φώναζε "Όπα''. Μετά το τέλος του τραγουδιού, πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας!».

Παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής, Ρίτα Γουίλσον, ο Toμ Χανκς, έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας. Το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών το περνά στο εξοχικό τους σπίτι στην Αντίπαρο ενώ όπως είναι γνωστό, είναι βαφτισμένος χριστιανός ορθόδοξος.
https://www.youtube.com/embed/2AxBkNTBaKc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...