Κόσμος

Η συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα και το βραχιόλι των 10.800 δολαρίων

Η ξανθιά καλλονή επέλεξε να φορέσει ένα βραχιόλι, αξίας 10.800 δολαρίων, το οποίο ήταν από τη δική της κολεξιόν με αποτέλεσμα οι κακές γλώσσες να την κατηγορήσουν για "γκρίζα διαφήμιση"

imagehandler-4

Στο στόχαστρο βρέθηκε η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, επιλέγοντας να φορέσει ένα πανάκριβο χρυσό βραχιόλι, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Αμερικανός «Μίδας» μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Η ξανθιά καλλονή επέλεξε να φορέσει ένα βραχιόλι, αξίας 10.800 δολαρίων, το οποίο ήταν από τη δική της κολεξιόν με αποτέλεσμα οι κακές γλώσσες να την κατηγορήσουν για "γκρίζα διαφήμιση". Κανείς δεν γνωρίζει εάν το έκανε σκόπιμα, πάντως πολλοί έσπευσαν να την επικρίνουν για την κίνηση αυτή.

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας φορούσε το βραχιόλι που ήταν στολισμένο με διαμάντια στη διάρκεια της συνέντευξης του Τραμπ, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής και την παρακολούθησαν περίπου 20 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η εταιρεία κοσμημάτων της Ιβάνκα φρόντισε να ενημερώσει τα social media και για την τιμή του αγαπημένου κοσμήματός της, που ανήκει στη συλλογή Metropolitan.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το βραχιόλι είναι διαθέσιμο προς πώληση στην τιμή των 10.800 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...