Κοινωνία

Γυμνός άνδρας στον δρόμο δάγκωσε αστυνομικούς στη Λευκωσία!

Back to the primitive...

a59284dd8e7d2bfb9ae195e83926d167-600x399

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι στο κέντρο της Λευκωσίας όταν είδαν έναν 46χρονο άντρα να περιπλανιέται εντελώς γυμνός στην οδό Διαγόρου.

Όταν δύο αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο άντρας τους επιτέθηκε δαγκώνοντας τον έναν στο χέρι και το άλλον στο πόδι, ενώ έσπασε και τα γυαλιά του πρώτου.

Αφού κλήθηκαν ενισχύσεις, ο 46χρονος και οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ξένα μέσα, ο γυμνός άντρας είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ίσως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του να ευθυνόταν σε αυτό. Πάντως την ώρα του επεισοδίου υπήρξε και κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς πολλοί οδηγοί σταμάτησαν στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει.

Ο 46χρονος αναμένεται να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για προσβολή της δημοσίας αιδούς και επίθεση κατά αστυνομικών με πρόκληση σωματικής βλάβης.

leuk_0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...