Κοινωνία

ΗΠΑ: 58χρονη έβγαλε έναν λοστό και έδειρε συμμορίτη που ήθελε να τη βιάσει! (φωτό)

Η γυναίκα χρησιμοποίησε έναν λοστό και ένα ποτήρι μπύρας - Δείτε πώς κατέληξε ο «φτωχός» εγκληματίας

Το... μεγάλο λάθος να επιλέξει μία 58χρονη γυναίκα για να εκδηλώσει τα αρρωστημένα του ένστικτα έκανε ένας συμμορίτης στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο επίδοξος βιαστής όχι μόνο δεν έφτασε στην... πηγή, αλλά αντί για... νερό, η γυναίκα του «σέρβιρε» ένα... ποτήρι μπύρας στο κεφάλι και αρκετά σημάδια από λοστό στο πρόσωπο και στο σώμα του! Η 58χρονη Άντζελα Φέργκιουσον αντίκρισε ξαφνικά στο ανοιχτό παράθυρο του σαλονιού της τη μορφή ενός άνδρα. Ο Ο Ντόρβαλ Γκράις σκαρφάλωσε στον τείχο και μπήκε στο σπίτι με σκοπό να βιάσει τη γυναίκα.

Όμως είχε λογαριάσει δίχως τον... ξενοδόχο. Η αντίδρασή της ήταν μοναδική.

Η κυρία Φέργκιουσον έτρεξε πίσω από το κρεβάτι της και όταν ο επίδοξος βιαστής της την ακολούθησε στο υπνοδωμάτιο, εκείνη έβγαλε έναν λοστό και άρχισε να τον κτυπάει με μανία όπου έβρισκε.

Ο δράστης που κατέληξε στο νοσοκομείο

%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%82

«Με κοιτούσε και έλεγε συνεχώς: μην με κοιτάς σκύλα, είναι ο Γκριμ ο βιαστής» δήλωσε στους αστυνομικούς και συνέχισε:

«άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο και εγώ του φώναζα: "γιατί το κάνεις αυτό;".

Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης ήταν για πολλά χρόνια γείτονας της 58χρονης, η οποία αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του, όταν ο ίδιος της το ζήτησε.

Ακολούθησε η επίθεση του Ντόρβαλ Γκράις, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας της περιοχής.

Την υπόθεση εκδίκασε η ελληνοαμερικάνα διακαστής Μαρία Κυριάκου, η οποία διέταξε την προφυλάκιση του δράστη, με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...