Κόσμος

ΗΠΑ: Νεκρή αστυνομικός που εξέταζε την υπόθεση βιασμού του Ρόουζ

Νεκρή βρέθηκε αστυνομικός που εξέταζε την υπόθεση βιασμού του Ντέρικ Ρόουζ, ύστερα από τραύμα που της προκάλεσε σφαίρα, χωρίς να διευκρινίζεται το αν πρόκειται για ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία.

«Χοντραίνει» η υπόθεση βιασμού του 28χρονου γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, καθώς βρέθηκε νεκρή, κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες, στο σπίτι της η Ναντίν Ερνάντεθ, αστυνομικός που της είχε ανατεθεί η εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η 44χρονη αστυνομικός βρέθηκε στο σπίτι της τραυματισμένη από σφαίρα (χωρίς να διευκρινίζεται το σημείο στο οποίο χτυπήθηκε), με την αστυνομία του Λος Άντζελες να σπεύδει στο σημείο ύστερα από τηλεφώνημα για απόπειρα αυτοκτονίας στις 2:45 τα ξημερώματα!

Η Ερνάντεθ διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, χωρίς όμως οι αρχές  να γνωρίζουν αν δολοφονήθηκε ή αν αυτοκτόνησε.

Στην υπόθεση του Ρόουζ, η ταυτότητα του θύματος έχει μείνει κρυφή μέχρι στιγμής, με τον αρμόδιο εισαγγελέα να προτείνει να αποκαλυφθεί, ώστε να διευκολυνθεί η εξέταση της υπόθεσης.

Σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση της Ερνάντεθ, το γράμμα που άφησε η ίδια, το οποίο παρουσίασε ο δικηγόρος του φερόμενου ως θύματος, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «η ανωνυμία σε υποθέσεις βιασμών είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια στην έρευνα για τους αρμόδιους». Στοιχείο το οποίο περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση βιασμού του Ρόουζ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...