Κοινωνία

H σκληρή απάντηση του Χάρρυ Κλυνν στο ξέσπασμα του Αντώνη Σρόιτερ -«Γίνεσαι κι εσύ σκατόψυχος!»

Δεν άφησε αναπάντητο το ξέσπασμα του Αντώνη Σρόιτερ περί «σκατόψυχων» ο Χάρρυ Κλυνν.

Ο γνωστός παρουσιαστής του Alpha ανήρτησε στο Facebook ένα κείμενο αναφερόμενος προφανώς σε όσους χαίρονται με τη δύσκολη κατάσταση στα κανάλια που δεν πήραν άδεια.

Είχε γράψει συγκεκριμένα: «Σου φταίνε όλοι και όλα, για τα χάλια της δικής σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα. Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος, γιατί έτσι πιστεύεις ότι παίρνει γεύση, από τη δική σου μιζέρια. Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας "σκατόψυχος". Κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ευτυχώς μικρό. Ο άλλος λοιπόν, μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα του, μπορεί και όχι. Εσύ πάλι, πάντα "σκατόψυχος" θα είσαι. Και την μιζέρια σου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ. Γιατί δεν έχεις μάθει να παλεύεις για το δικό σου καλό, αλλά για το κακό των άλλων. Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν..».
Ο Χάρρυ Κλυνν με δική του ανάρτηση απάντησε σε αυστηρό τόνο στον δημοσιογράφο, χαρακτηρίζοντάς τον με το ίδιο επίθετο που εκείνος χρησιμοποίησε: «Καλά τα λες φίλε Αντώνη Σρόιτερ στον Έλληνα "σκατόψυχο", που "χαίρεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος γιατί έτσι πιστεύει ότι παίρνει γεύση, από τη δική του μιζέρια" αλλά στο τέλος που απειλείς, "περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν...", γίνεσαι κι εσύ ένα μ’ εκείνον… Σκατόψυχος!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...