Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: «Παρακολουθούμε άναυδοι το Βατοπέδι του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Χάρης Θεοχάρης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση της σύμβασης του Ελληνικού.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, κάνοντας λόγο για το Βατοπέδι του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το Βατοπέδι καμία σχέση με σκάνδαλα δεν έχει.

«Είστε διεφθαρμένοι . Παρακολουθούμε άναυδοι το Βατοπέδι του ΣΥΡΙΖΑ. Τους εργολάβους σας, τις τράπεζές, τα ΜΜΕ σας. Να σας θυμίσω...την εκπρόθεσμη εγγυητική γιατί τη δεχθήκατε; Συναλλαγές χωρίς παραστικά. Γιατί τις δεχθήκατε; Φοροφυγάδες που έχουν τους εργαζόμενους απλήρωτους. Γιατί τους δεχθήκατε; Βοσκοτόπια για εγγυήσεις. Γιατί τα δεχθήκατε; Κόκκινα δάνεια για τα βοσκοτόπια. Γιατί τα δεχθήκατε; Η τράπεζα Αττικής υπερδάνεισε τον εκλεκτό σας. Γιατί τους πιέσατε να το κάνουν; Με τι επιτόκια το έκανε; Με τι εγγυήσεις;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...