Κόσμος

Τρόμος στην Ευρώπη! Οι γαλλικές αρχές ανακάλυψαν 15.000 μέλη του ISIS που είναι έτοιμα να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες  προειδοποιούν  ότι οι «εν υπνώσει» πυρήνες» του ISIS είναι πανέτοιμοι  να ξεκινήσουν  επικείμενη επίθεση στην Γαλλία και στην Ευρώπη . Μόλις ανακοινώθηκε  ότι η γαλλική αστυνομία ανακάλυψε πάνω από 15.000 τζιχαντιστές σε όλη τη χώρα.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η γαλλική αστυνομία συνέλαβε ένα 15χρονο  αγόρι στο Παρίσι, το οποίο σχεδίαζε επίθεση το Σαββατοκύριακο στην γαλλική πρωτεύουσα. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και  ο πρωθυπουργός της χώρας στους N.Y.T .

Η σύλληψη του εφήβου το Σάββατο έγινα μετά  την σύληση μιας ομάδας  γυναικών "κομάντος" οι οποίες ετοίμαζαν  επίθεση στην εκκλησία της  Παναγίας των Παρισίων . Μέσα στις  συλληφθέντες περιλαμβάνεται και ένα 15χρονο  κορίτσι, κόρη μιας  εκ των τριών γυναικών που συνελήφθησαν νότια του Παρισιού.

Ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε την Κυριακή ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Γαλλίας "ανίχνευσαν   μεγάλη τρομοκρατική απειλή"  σε ολόκληρη την γαλλική επικράτεια  .

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και πολύ καιρό,  μετά από τρεις επιθέσεις τον  τρέχον έτος, συμπεριλαμβανομένης και της επίθεσης  στη Νίκαια που στοίχισε την ζωή σε 86 ανθρώπους.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι  σχεδόν 15.000 άνθρωποι στη Γαλλία  παρακολουθούνται επειδή υπάρχει υπόνοια ότι ευρίσκονται σε διαδικασία ισλαμικής  ριζοσπαστικοποίησης, επίσης  1.350 είναι υπό έρευνα και  293 από αυτούς έχουν διασυνδέσεις με το δίκτυο της τρομοκρατίας.

«Σήμερα η απειλή είναι σε μέγιστο βαθμό και είμαστε ο κύριος  στόχος», δήλωσε ο Βάλς στα ΜΜΕ .  «Παρά την καταδίωξη των τρομοκρατών από τις αρχές , θα υπάρξουν και  νέες επιθέσεις με πολλά  αθώα θύματα» , κατέληξε ο Γάλλος  πρωθυπουργός.

Σε άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο (ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! Ελβετός Αρχηγός Στρατού: «Η Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος του εμφυλίου πολέμου»), είχαμε αναφέρει ότι ο  αρχηγός των ελβετικών ενόπλων δυνάμεων  είχε προειδοποιήσει   όλες τις χώρες ,  ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος του εμφυλίου πολέμου.

Ο Αντιστράτηγος André Blattmann εξέδωσε μάλιστα για τον σκοπό αυτόν  και μια έγγραφη προειδοποίηση, ανακοινώνοντας με όλες τις επισημότητες (προς τους λαούς της Ευρώπης),  ότι ένας εμφύλιος πόλεμος ευρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρωπαϊκή ήπειρο από το ακραίο Ισλάμ και τα χιλιάδες μέλη του.

Πρόκειται για μια τολμηρή και γενναία αντιμετώπιση του ζητήματος εισβολής και δημιουργίας χάους στην ΕΕ από το Ισλάμ , από ένα ανώτατο  αξιωματικό μιας χώρας η οποία «φυλάσσει»  τρισεκατομμύρια σε  χρηματικά αποθέματα, στις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης .

Από ότι αποδεικνύεται λοιπόν οι πληροφορίες  του Ελβετού στρατηγού ήταν πέρα  για πέρα αληθινές.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...