Αρχείο

Στο ναδίρ το αξιόμαχο του τουρκικού Στρατού: Νέα επίθεση του PKK σε τουρκική βάση με τους Τούρκους στρατιώτες να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν (βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Ακόμη ένα βίντεο που δείχνει την ανικανότητα του τουρκικού Στρατού έδωσαν στη δημοσιότητα οι Κούρδοι. Το βίντεο αυτό όπως και τα δύο τελευταία από την Β.Συρία που δείχνουν την καταστροφή τριών τουρκικών αρμάτων μάχης είναι χρήσιμα για εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το αξιόμαχο του τουρκικού Στρατού.

Δέκα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν, τρία ελικόπτερα Blackhawk καταστράφηκαν από επίθεση των Κούρδων του PKK με όλμους στο ελικοδρόμιο της 2ης Ταξιαρχίας Προστασίας Συνόρων στην Çukurca του Hakkari.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρότι δεν φαίνεται η καταστροφή των ελικοπτέρων, οι Τούρκοι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν ενώ κανείς δεν επιχειρεί να μπει σε κάποιο τεθωρακισμένο..

Οι Κούρδοι ανακοίνωσαν πως θα δώσουν στη δημοσιότητα και νέα βίντεο...

https://www.youtube.com/embed/bKISHGKnqDU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...