Κόσμος

Ο Τούρκος ΑΓΕΕΔ μιλάει για δράση ( Συρία-Τουρκία) των ενόπλων δυνάμεων με στόχο την παγκόσμια ασφάλεια !

Εδώ καθημερινά οι απώλειες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αυξάνονται θεαματικά τόσο στο εσωτερικό μέτωπο όσο και στην Συρία, και την ίδια στιγμή,  η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία ονειρεύεται την «παγκόσμια ασφάλεια»και οθωμανικές αυτοκρατορίες.    

«Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK) εξακολουθούν  να πραγματοποιούν  μια μεγάλη ποικιλία καθηκόντων για τη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας σε ολόκληρη την Τουρκία, αλλά και τον κόσμο, ενώ όλο και ταχύτερα υλοποιείται η αποπομπή των "προδοτών" μέσα από τις τάξεις τους», δήλωσε  ο Τούρκος αρχηγός του Γενικού Επιτελέιου στρατηγός Hulusi Akar σε γραπτή δήλωσή του λόγω της εορτής  Eid al-Adha, αναφέρει τουρκική εφημερίδα .

« Οι ένοπλες δυνάμεις διεξάγουν μια σειρά δραστηριότητες» , δήλωσε ο Akar. «Πέρα από αυτό,  ιδρύματα, πρόσωπα  ή οντότητες δεν θα μπορούσαν να έχουν επίδραση στην οργάνωση και τις δραστηριότητές μας», δήλωσε ο ίδιος.

«Η πειθαρχία είναι ένα από τα πιο γνωστά  προσόντα των τουρκικών ΕΔ  ενώ η απόλυτη υπακοή είναι ο πυρήνας και η ψυχή αυτής της πειθαρχίας,» είπε ο Akar, σημειώνοντας ότι δεν θα κάνει παραχωρήσεις σε αυτά τα θέματα .

« Ο  τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να διενεργεί πράξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας εναντίον του εκτός νόμου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) και του Ισλαμικού  Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIL) κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία μέχρις ότου και οι δύο  εξαφανιστούν» , κατέληξε ο ίδιος.

Το θέμα είναι και η δική του η θέση είναι στον "αέρα", ενώ έγκυροι  αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι πολύ γρήγορα θα ονομαστεί και αυτός «προδότης» καταλήγοντας στα μπουντρούμια του Ερντογάν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...