Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση -Τι ζήτησαν οι εκπρόσωποι των νέων καναλαρχών από τον Κρέτσο

Να καταβληθεί η πρώτη δόση μετά από την απόφαση του ΣτΕ, ζήτησαν οι εκπρόσωποι των νέων καναλαρχών, στη συνάντηση που είχαν με τον Λευτέρη Κρέτσο.

Μετά από την αλλαγή που έγινε από την κυβέρνηση για τη σημερινή συνάντηση, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες συζήτησαν αρχικά με τον γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Νίκο Παππά εντός της ημέρας.

Οι εκπρόσωποι των καναλαρχών ζήτησαν από τον κ. Κρέτσο να καταβληθεί η πρώτη δόση του τιμήματος μετά την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο συνεδριάζει στις 16 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εξετάσει τα ασφαλιστικά μέτρα των καναλιών.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Κώστα Κιμπουρόπουλο, η ολοκλήρωση του ελέγχου πόθεν έσχες των επιχειρηματιών αναμένεται έως την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθεί επισήμως ο πίνακας με τους νέους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

Ακόμη, στη συνάντηση, οι περισσότεροι εκπρόσωποι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την πλατφόρμα που επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση στο θέμα διαχείρισης του διαφημιστικού χρόνου, υποστηρίζοντας ότι επιχειρείται ένας κρατικός έλεγχος σε μια ελεύθερη αγορά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...