Κοινωνία

Καρέ-καρέ η διάσωση εγκλωβισμένων σε σούπερ μάρκετ στη Σκάλα Λακωνίας - Απίστευτες σκηνές [εικόνες]

Εργαζόμενοι και πελάτες εγκλωβίστηκαν μέσα σε σούπερ μάρκετ αφού το νερό είχε πλημμυρίσει ολόκληρη την περιοχή γύρω απ' αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του apela.gr, μέσα στο σούπερ μάσκετ παγιδεύτηκαν 25 άτομα τα οποία χρειάστηκε να μείνουν αρκετή ώρα με τους ειδικούς να τους απεγκλωβίζουν νωρίς τι μεσημέρι της Τετάρτης.

Η στάθμη του νερού ήταν πολύ υψηλή και μέσα στο πολυκατάστημα ξεπέρασε το ένα μέτρο όπου μάλιστα πολλοί από τους εγκλωβισμένους χρησιμοποίησαν τα καρότσια για τα ψώνια που υπήρχαν στο χώρο προκειμένου να προστατευθούν.

Στο σούπερ μάρκετ για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να πλησιάσει κανείς λόγω του νερού που είχε καλύψει τα πάντα, έτσι χρειάστηκε η συνδρομή ελικοπτέρου της πολεμικής αεροπορίας. Ωστόσο, το ελικόπτερο που έφτασε λίγο αργότερα καθώς τα άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ δεν ήταν εύκολο να ανεβούν στην σκεπή του κτιρίου έτσι ώστε να συνδράμει το ελικόπτερο.

Τελικά επιστρατεύθηκαν σκαπτικά μηχανήματα και μπουλντόζα έτσι ώστε να σκάψουν χώρο για να καταστεί εφικτή η διάσωση των ανθρώπων που ήταν στο εσωτερικό του κτιρίου. Ετσι, κατάφεραν να διασώσουν και να απεγκλωβίσουν τα 25 άτομα, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά που ήταν για πολλές ώρες εγκλωβισμένα στο σούπερ μάρκετ.

apela.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...