Εκκλησία

Διορισμός νέου Πατριαρχικού Επιτρόπου στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Τον διορισμό στο νέο Πατριαρχικό Επίτροπο Αλεξανδρείας, μητροπολίτη Άκκρας Νάρκισσο, επέδωσε σήμερα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος, πριν από την ολοκλήρωση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Πατριαρχικό Ναό Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου Αλεξανδρείας.

Αναλυτικότερα, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας χοροστάτησε σήμερα κατά τον Όρθρο και προέστη της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας και της τελετής της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Ακολούθως, επέδωσε τον διορισμό και μίλησε επαινετικά για την εργατικότητα του νέου Πατριαρχικού Επιτρόπου, την υπακοή, την τιμιότητα και την ευσυνειδησία του, ενώ του ζήτησε να του συμπαρασταθεί στην καλύτερη διοργάνωση των Διοικητικών Υπηρεσιών και του έργου του παλαίφατου θρόνου.

Ο νέος Επίτροπος, μητροπολίτης Άκκρας, με τη σειρά του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει άοκνες προσπάθειες για να φέρει εις πέρας τα νέα του καθήκοντα, όπως έπραξε και κατά τα έτη της αρχιερατικής του διακονίας στις Ιερές Μητροπόλεις Νουβίας και Άκκρας. Τέλος, αντήλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...