Κοινωνία

Βίντεο: Έπεσαν μπουνιές σε εκδοτήριο υπεραστικών λεωφορείων στην Τουρκία


Ένας απίστευτος καβγάς με τελικό απολογισμό δύο τραυματίες σημειώθηκε σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στην πόλη Καϊσερί της Τουρκίας.

Ο καβγάς, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, ξεκίνησε όταν εντοπίστηκαν επτά Σύροι να επιχειρούν να ταξιδέψουν έχοντας κόψει μόνο δύο εισιτήρια.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δρομολόγια όπως είναι φυσικό τους είπαν ότι αυτό δεν ήταν δυνατό και τους ζήτησαν να αγοράσουν άλλα δύο εισιτήρια.

Όταν όμως οι Σύροι πήγαν στο γκισέ για να ακυρώσουν τα δύο εισιτήρια που είχαν αγοράσει με προορισμό την πόλη Καχραμαναρά, τους ενημέρωσαν ότι αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί το λεωφορείο είχε ήδη ξεκινήσει το δρομολόγιό του και τότε ξέσπασε «πόλεμος».

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας οι Σύροι αρχίζουν να πετάνε ό,τι βρίσκουν μπροστά τους με τους Τούρκους υπαλλήλους των λεωφορείων να «απαντούν». Μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο βίντεο φαίνεται η ομάδα των Σύρων να φεύγει καθώς οι υπάλληλοι στο γκισέ έχουν βγει από το γραφείο τους και τους έχουν πάρει στο κυνήγι.Σύμφωνα με εκπρόσωπος της εταιρείας που μίλησε στο πρακτορείο Anadolu δύο εργαζόμενοι τραυματιστηκαν στα χέρια από τα μαχαίρια που, σύμφωνα με τον ίδιο, κρατούσαν οι Σύροι.

https://www.youtube.com/embed/28jGPN_jCwk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...