Κόσμος

Αλαμπάμα: Χάθηκαν 250.000 γαλόνια βενζίνης από διαρροή σε αγωγό

Τουλάχιστον 250.000 γαλόνια βενζίνης χύθηκαν και... χάθηκαν, έπειτα από μία ρήξη αγωγού στην Αλαμπάμα. Οι αρμόδιες αρχές δίνουν αγώνα για την επισκευή της διαρροής, τη στιγμή που η Αλαμπάμα και η Τζόρτζια έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πιθανής έλλειψης καυσίμων.

Η πετρελαιοκηλίδα, που σχημάτισαν τα περίπου 6.000 “χαμένα” βαρέλια, συνέβη σε αγροτική περιοχή καλύπτοντας περίπου δύο στρέμματα.

Ο αγωγός μήκους περίπου 5.500 μιλίων ξεκινά από το Χιούστον του Τέξας και καταλήγει στη Νέα Υόρκη, μεταφέροντας κατά μέσο όρο 1,3 εκατομμύρια βαρέλια βενζίνης και άλλων πετρελαϊκών προϊόντων την ημέρα.

Ο αγωγός παραμένει κλειστός από την προηγούμενη Παρασκευή, λόγω της διαρροής, η οποία αναμένεται να επηρεάσει τις προμήθειες καυσίμων σε ορισμένα κράτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...