Αρχείο

Το ABC News μετέδωσε τον θάνατο της Χίλαρι Κλίντον σε έκτακτο δελτίο - Τι σχεδιάζει το επιτελείο των Δημοκρατικών (βίντεο)


«Ξεκινάμε με την έκτακτη είδηση για το θάνατο της Χίλαρι Κλίντον».  Στις ΗΠΑ προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την αντικατάσταση της Χ.Κλίντον.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για σαρδάμ κατά λάθος. Όμως ο παρουσιαστής δεν έκανε καμία προσπάθεια να διορθώσει τη... γκάφα (;) του.

Εκπρόσωπος του καναλιού είπε πως ο Τόρρες ήθελε να πει health αντί για Death και τόνισε πως ήταν σαφές από το ρεπορτάζ και τα γραφικά στην οθόνη ότι η υπουργός Κλίντον ήταν ζωντανή και σε ανάρρωση.

Γιατί όμως αυτό το "λάθος";

Aναμφισβήτητα πρόκειται για "ψυχολογική επιχείρηση". Είναι γνωστό ότι οι Δημοκρατικοί και προσωπικά η οικογένεια Κλίντον έχουν τεράστιες διασυνδέσεις στα ΜΜΕ. Αλλά γιατί τόσο απροκάλυπτες αποκαλύψεις για την Χ.Κλίντον και την υγεία της αυτή τη περίοδο;

Τονίζουμε το γεγονός αυτό γιατί οι άντρες των μυστικών υπηρεσιών που προστατεύουν την Χ.Κλίντον έχουν επιχειρησιακά σχέδια προστασίας της για κάθε περίπτωση ακόμα και μυστικών που αφορούν την κατάσταση της υγείας της.

Άρα εσκεμμένες οι διαρροές για την υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χ.Κλίντον παρουσιάζεται ως ασθενής ώστε να λάβει ελαφρυντικό από τις βαριές κατηγορίες που θα τις απαγγείλει το FBI. Θα  φτάσει όμως ακόμα και σε παραίτηση;

Ήδη ο Ν.Τραμπ "πήρε κεφάλι" στις δημοσκοπήσεις...

Δείτε και το άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: «Τελειωμένη» η Χ.Κλίντον: Φωτογραφίες-σοκ δείχνουν γιατρό να της μετρά τους σφυγμούς και να της κάνει νευρολογικό τεστ λίγο πριν καταρρεύσει!

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/embed/AG7npBRaS7Y

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ