Κοινωνία

Οι ληστές της τράπεζας Πειραιώς στους Αμπελόκηπους – Καρέ καρέ το πως έδρασαν από τις κάμερες (εικόνες)

Ήταν δύο και τέταρτο το μεσημέρι όταν δυο αδύνατοι άνδρες πέρασαν την πόρτα της τράπεζας. Οι δυο λεπτοί “κύριοι” έμοιαζαν να είναι απλοί πελάτες.
Φορούσαν μπλου τζιν και μακρομάνικο πουκάμισο ο ένας και κοντομάνικο μπλουζάκι ο δεύτερος. Τίποτε δεν έμοιαζε ύποπτο.

Σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που παρουσιάζει η εφημερίδα Freddo ο άνδρας με το κοντομάνικο μπαίνει στην τράπεζα στέκεται δίπλα στην πόρτα και βγάζει από τη ζώνη του ένα πιστόλι.
Ο συνεργός του κρατάει δυο μαύρες σακούλες.
Και οι δύο φορούν μάσκες σιλικόνης για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Μοιάζουν γέροι και φαλακροί, αλλά σίγουρα δεν είναι. Απειλούν αμέσως τη διευθύντρια του υποκαταστήματος και υποχρεώνουν υπαλλήλους και πελάτες της τράπεζας να μπουν σε ένα δωμάτιο όπου τους κλειδώνουν.
Αφήνουν τη διευθύντρια έξω για να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

 

Όση ώρα διαρκεί η αναμονή για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο οι δράστες ελέγχουν το χώρο, ενώ έξω από το υποκατάστημα περιμένουν ντυμένοι εργάτες οι δυο συνεργοί τους.
Υποχρεώνουν τη διευθύντρια να ανοίξει και έτσι μπαίνουν και οι άλλοι δύο ληστές που έχουν δυο μεγάλους σάκους με όπλα και σύνεργα για τη διάρρηξη που θα ακολουθήσει στις θυρίδες του υποκαταστήματος.
Ζητούν από τη διευθύντρια να τους οδηγήσει το θησαυροφυλάκιο και εκεί αναλαμβάνουν δράση ο “χοντρός” και ο ψηλός ληστής.
Κόβουν τις θυρίδες, αρπάζουν το περιεχόμενο και στη συνέχεια βγαίνουν από το υποκατάστημα χωρίς κανείς να αντιληφθεί μέχρι να φύγουν το παραμικρό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...