Κόσμος

Νέα πρόκληση Τούρκου οπαδού - Φωτογραφήθηκε πάνω από το μνήμα οπαδού του Ερυθρού Αστέρα (εικόνα)

Συνέχεια στην κόντρα των οπαδών της Γαλατασαράι με αυτών του Ερυθρού Αστέρα, έδωσε ένας Τούρκος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με κασκόλ της ομάδας του πάνω από το μνήμα του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Εχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που ο Μάρκο Ιβκοβιτς έχασε τη ζωή του έξω από το γήπεδο της Γαλατασαράι, όταν δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από τους Τούρκους οπαδούς σε συμπλοκές με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα.

Από το Νοέμβριο του 2014, η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές όχι μόνο δεν έχει κοπάσει αλλά ένας οπαδός της Γαλατά θέλησε να ρίξει ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Φωτογραφήθηκε με κασκόλ της τουρκικής ομάδας πάνω από το μνήμα του Σέρβου και η εικόνα αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας φυσικά την οργή των Σέρβων αλλά και την ανησυχία της Euroleague καθώς οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και φέτος στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...