Κόσμος

Το ουκρανικό ναζιστικό σύνταγμα «Αζόφ» μετακινήθηκε στην Μαριούπολη κοντά στα ρωσικά σύνορα

Η ειδική ουκρανική εθνικιστική μονάδα «Αζόφ» μετακινήθηκε από το Κίεβο στην πόλη της  Μαριούπολης στην επαρχία  Ζαπορίζια, γεγονός που αποτελεί σοβαρό γεγονός για την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

«Το σύνταγμα Αζόφ  τέθηκε σε συναγερμό  λίγο πριν τον εορτασμό της Ημέρας της ουκρανικής ανεξαρτησίας, για μετακίνηση στα νότια της χώρας κοντά στα ρωσικά σύνορα .  Την ίδια στιγμή  αποσύρθηκε ετέρα  στρατιωτική μονάδα NSU από τον αρχηγό των ουκρανικών δυνάμεων αντιστράτηγο Yuri  Allerov. Αυτό γίνεται σε μια εποχή που οι περισσότεροι Ουκρανοί στρατιώτες οι οποίοι συνεχίζουν να υπερασπίζονται την πατρίδα στην πρώτη γραμμή, έχουν ήδη εξαντληθεί ψυχικά και σωματικά. Επιπλέον, υπάρχει και η πρόσφατη επιδείνωση της κατάστασης στο μέτωπο», ανέφερε πηγή της υπηρεσίας τύπου του συντάγματος Αζόφ .

Στην περιοχή της Μαριούπολης  οι Ουκρανοί μαχητές θα τοποθετηθούν σε σημεία ελέγχου για την προστασία και την τάξη στην περιοχή,  και θα χρησιμεύσουν  ως  μονάδα της στρατιωτικής αστυνομίας.

Επισημαίνουμε ότι το ναζιστικό ουκρανικό τάγμα Αζόφ, είναι  μια παραστρατιωτική ακροδεξιά συμμορία η οποία έλαβε μέρος  σε ναζιστικού τύπου φρικαλεότητες  στην ανατολική Ουκρανία απέναντι στις δυνάμεις των ρωσόφιλων  αυτονομιστών.

Μάλιστα η μονάδα αυτή είχε δηλώσει συμμετοχή  για την  Συρία με σκοπό να πολεμήσει ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις που μάχονται τους τζιχαντιστές.

Η παρουσία τους στην περιοχή ερμηνεύεται ως προσπάθεια υλοποίησης προκλήσεων από την ουκρανική πλευρά,  ενάντια στον ρωσικό πληθυσμό αλλά και στις  ρωσικές δυνάμεις.

Η απάντηση όμως της Μόσχας στην «αρρώστια» που ονομάζεται  ναζιστικό σύνταγμα «Αζόφ» ονομάζεται σύνταγμα Spetsanz της FSB , το οποίο είναι σίγουρο ότι «θεραπεύει πάσα νόσο και  ….και πάσα….».

https://youtu.be/MEnxvsIikqU

https://youtu.be/iRHFrgo3_Ok

https://youtu.be/kbt5p2b_Xqw

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...