Κοινωνία

Πρακτικές διακοπές, με κατάλληλη προετοιμασία

Γράφει ο Γιάννης Πετρίδης,
Επειδή το καλοκαίρι και οι διακοπές μας, για να είναι ωραία χρειάζονται και την κατάλληλη προετοιμασία, έτσι και φέτος ξεκίνησαν οι δικές μου προετοιμασίες για να μπορέσω να εξασφαλίσω όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μικρές και γρήγορες εξορμήσεις σε παραλίες τα Σαββατοκύριακα, για χαλάρωση από το στρες της δουλειάς, με όλο όμως τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως ομπρέλα, καρέκλες και ξαπλώστρες που θα κάνουν ακόμα πιο άνετες και ευχάριστες τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης μου. Και για εμάς που παραμένουμε πάντα παιδιά και μας αρέσει το παιχνίδι, εννοείται παίρνουμε πάντα μαζί μπάλες, νεροπίστολα, ρακέτες, κλπ!

Έτσι λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να κάνω για πρώτη φορά camping με τη παρέα μου, καθώς πραγματικά ξεφεύγεις εντελώς απ την καθημερινότητα και είναι μια πολύ οικονομική λύση διακοπών. Ωστόσο, επειδή η οργάνωση του camping μπορεί να αποδειχθεί πολύπλοκη υπόθεση, ιδίως αν κάνεις για πρώτη φορά όπως εγώ, σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα κατάστημα με είδη παραλίας και camping, όπως είναι τα Praktiker, όπου βρήκα πραγματικά όλα όσα χρειαζόμουν! Σκηνές, στρώματα ύπνου, υπνόσακους, βοηθητικό εξοπλισμό, βλέπε τραπεζάκι,  ψυγειάκι, τέντα για ίσκιο, φακούς, κ.λπ. για το βράδυ, αντικουνουπικά, αλλά και οδηγίες και συμβουλές απ' τους ειδικούς. Ό,τι χρειαζόμουν για να έχω αυτοπεποίθηση και άνεση όπου κι αν στήσω τη σκηνή μου.

Με σωστή οργάνωση άλλωστε, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Καλό μας camping και καλό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...