Αρχείο

Σοκ! Δια χειρός Γ.Μουζάλα και Δ.Βίτσα η δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων και λαθρομεταναστών στην Καλαμπάκα, κάτω από τους Βράχους των Ιερών μας Μετεώρων!

Δια χειρός Γιάννη Μουζάλα και Δημήτρη Βίτσα η δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων και λαθρομεταναστών σε ιδιωτική έκταση στην Καλαμπάκα και κάτω από τους Βράχους των Ιερών μας Μετεώρων !

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay οι συζητήσεις του υπουργείου και των οργάνων της Ε.Ε με την ΜΚΟ που θα αναλάβει το στήσιμο και λειτουργία του hot-spot έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ενώ έχει εγκριθεί και η σχετική χρηματοδότηση.
Ο χώρος φιλοξενίας θα αναπτυχθεί στο 3ο χλμ της εθνικής οδού Καλαμπάκας- Τρικάλων από την Καλαμπάκα σε μισθωμένη ιδιωτική έκταση 5 στρεμμάτων
Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένται να επισκεφθούν τον δήμαρχο Καλαμπάκας, Χρ. Σινάνη, εκπρόσωποι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Οπως ανέφερε στο trikaladay ο δήμαρχος αυτή η απόφαση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση υπουργείου Τουρισμού να μην υπάρχουν κέντρα διαμονής προσφύγων σε τουριστικές
Ο αριθμός των προσφύγων που θα φιλοξενηθούν για χρονική διάρκεια τουλάχιστον 3 ετών στην Καλαμπάκας θα είναι από 1.600 έως 2.500.

Προβλέπεται επίσης και κατασκευή χώρου προσευχής ( Τζαμιού) κάτω απο τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων

Θυμίζουμε ότι για την δημιουργία του συγκεκριμένου hotspot έχει εκφράσει την αντίθεσή του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας, έχει ζητηθεί από τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν στην δημιουργία του hotspot στην περιοχή όπου είναι τουριστικός και θρησκευτικός προορισμός…Αλλά Βουλευτές και Κυβερνώντες έγραψαν κανονικά με τον νόμο τους κατοίκους της Περιοχής !

Τη σίτιση των λαθρομεταναστών θα αναλάβει η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών που μετατρέπεται πια από Παραγωγική Σχολή σε Σχολή παροχής Υπηρεσιών σίτισης και όχι μόνο !

Το να φέρουν Ισλαμιστές κάτω από το Ιερό της Ορθοδοξίας και το δεύτερο παγκόσμιο μετά το Άγιο Όρος κέντρο της Ορθοδοξίας είναι και συμβολικό αλλά στρέφεται και κατά του Μοναχισμού και δεν πρέπει να είναι τυχαίο!

Πρόκειται περί εσκεμμένης πράξης η οποία θα οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην περιοχή.

Οι φανατικοί ισλαμιστές δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν σε καμιά περιοχή, σε καμιά πόλη όπου και αν πάνε.

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.

Το θέμα είναι τι επιδιώκουν αυτοί που θέλουν να τους μεταφέρουν κάτω από το Ιερό της Ορθοδοξίας;

Ποιοί είναι οι Δούρειοι Ίπποι ανάμεσα μας και γιατί επιδιώκουν εκτός από την πληθυσμιακή και την θρησκευτική μας άλωση;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...