Κοινωνία

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: Κατηγορείται ζευγάρι του BBC για παιδοφιλία

 

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο BBC, αφού δύο παρουσιαστές, ζευγάρι και στη ζωή, της βρετανικής δημόσιας τηλεόρασης/ραδιοφωνίας κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανηλίκων.

Μετά την πολύκροτη υπόθεση του «Mr Top Gear» Τζέρεμι Κλάρκσον, ο μεγάλος τηλεοπτικός οργανισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα υπόθεση, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους Τόνι και Τζούλι Γουάντσγουρθ.

Το ζευγάρι των παρουσιαστών κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις ανήλικους. Το δικαστήριο όρισε την 11 Μαΐου προκειμένου να απολογηθούν. Οι Γουάντσγουρθ φέρονται να παρενόχλησαν σεξουαλικά τέσσερις έφηβους, ηλικίας από 11 έως 15 ετών, μεταξύ του 1996 και του 1999.

Σύμφωνα με διαρροές, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε αναφορές, ότι το ζευγάρι πρότεινε άσεμνες πράξεις σε παιδιά κάτω των 16 ετών, κάτι που αποτελεί ποινική αδίκημα στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...