Αρχείο

Επιβεβαίωση του pentapostagma.gr.! Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την δημιουργία παν-ισλαμικής στρατιωτικής συμμαχίας

Σε χθεσινό άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο (Ιδού τι ετοιμάζουν! Ο «στρατός του Μωάμεθ» έτοιμος να κατακτήσει την Ευρώπη), είχαμε προειδοποιήσει για κάτι που φαινόταν σε πολλούς απίθανο ή απλά υπόθεση επιστημονικής φαντασίας.

Δυστυχώς είναι  αλήθεια και αφορά το «ξύπνημα» του Ισλάμ το οποίο θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις πολέμους  στην περιοχή μας, αλλά και σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή.

Ο διάδοχος και υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σάλμα  ανακοίνωσε το σχηματισμό της « Ισλαμικής  στρατιωτικής συμμαχίας» από 34 μουσουλμανικά σουνιτικά κράτη ( συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία), τα οποία ελέγχει η χώρα του   για την καταπολέμηση δήθεν της τρομοκρατίας, που οι ίδιοι «σπονσονάρουν» .

Την είδηση της δημιουργία του «Στρατού του Μωάμεθ» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, και πολλά ΜΜΕ που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Αυτή την εβδομάδα, η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι σχηματίζει μια νέα «ισλαμική στρατιωτική συμμαχία» αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παγκόσμιας τρομοκρατίας,αναφέρει και ο αμερικανικός τύπος.

Όσο αφορά αυτό  το "περί αγώνα των ισλαμιστών κατά της παγκόσμιας τρομοκρατίας" πιο πολύ ακούγεται σαν ανέκδοτο παρά για κάτι σημαντικό και άξιο προσοχής.

«Το σχέδιο προήλθε από την «ενθουσιασμό» του μουσουλμανικού κόσμου για την καταπολέμηση της νόσου αυτής, η οποία επηρέασε τον ισλαμικό κόσμο, και την διεθνή κοινότητα ως σύνολο», δήλωσε ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας και υπουργός άμυνας Mohammed bin Salman  στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια μιας σπάνιας συνέντευξης Τύπου.

Με πολλούς τρόπους, η συμμαχία αυτή φαίνεται ότι έχει  σχεδιαστεί για να «ηρεμήσει»  τις επικρίσεις πολλών χωρών της Δύσης οι οποίες συχνά καταγγέλλουν  ότι ο μουσουλμανικός κόσμος δεν κάνει αρκετά για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της σχεδιαζόμενης συμμαχίας είναι πάρα πολύ ασαφείς  και έχουν δημιουργήσει  πολλές απορίες σε Αμερικανούς και λοιπούς Ευρωπαίους , σχετικά με το ποια  ακριβώς είναι η αιτία την δημιουργίας αυτής της συμμαχίας,  και ποια είναι η  πραγματικότητα που αφορά τον  σχεδιασμό  αυτού του ιδιότυπου « ισλαμικού στρατού».

Όλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν ήταν καθόλου θετικά, στο άκουσμα της δημιουργίας συμμαχίας από 34 σουντικές χώρες .

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον και τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του. Κινδυνεύει ολόκληρη η Ευρώπη από «εσωτερική άλωση»  μέσα σε λίγα μόλις χρόνια . Πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις σε μερικές μόνο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες,  από καλά εκπαιδευμένους τζιχαντιστές από την  Σ.Αραβία και τις υπόλοιπες χώρες , μπορούν να προκαλέσουν χάος και διάλυση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Εμείς ρωτάμε απλά,  εάν υπάρχει έστω και ένας δυτικός που πιστεύει ότι η ένωση 34 ισλαμικών χωρών σε κοινή στρατιωτική δύναμη στοχεύει στην παγκόσμια τρομοκρατία;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...