Αρχείο

Η ισλαμική τρομοκρατία «πάνω» από την Ευρώπη

Live: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης στις Βρυξέλλες; 11 νεκροί και 20 τραυματίες μέχρι στιγμής

Δυστυχώς για μια φορά ακόμα θρηνούμε δεκάδες θύματα  σε ένα από  τα μεγαλύτερα και καλύτερα φυλασσόμενα αεροδρόμια στην ευρωπαϊκή ήπειρο, όπως είναι αυτό των Βρυξελλών, από την δράση του ακραίου ισλάμ.

Μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στην βελγική πρωτεύουσα. Δύο εκρήξεις στην αίθουσα αναχωρήσεων Αεροδρόμιο Zaventem, όπου  σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, σκοτώθηκαν  11 άτομα, τραυματίστηκαν δεκάδες. Επίσης άλλες  δύο βόμβες εξερράγησαν στο μετρό των Βρυξελλών, αναφέρει ο διεθνής τύπος.

Το Τηλεοπτικό κανάλι RTBF επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο γραφείο  αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας  . Η πρεσβεία των ΗΠΑ όμως δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή. Προφανώς η τρομοκρατική αυτή ενέργεια  είχε σχέση με την σύλληψη του Αμπντεσλάμ ή  είχε σχεδιαστεί από το ίδιο και  την εκτέλεσαν οι "σύντροφοι του".

Πρόκειται για την αρχή του τέλους της «ειρήνης» στην ήπειρο μας μετά την βίαιη , ύποπτη και φυσικά  ανεξέλεγκτη εισβολή εκατοντάδων ίσως και χιλιάδων ισλαμιστών «μαρτύρων» που θέλουν να ταράξουν την ζωή 450 εκατομμυρίων Ευρωπαίων και  ταυτόχρονα να «εκβιάσουν» τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις .

Στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr, αναφέραμε με άρθρο μας :

Στην πόλη αυτή αλλά και σε άλλες πόλεις τους Βελγίου τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφυτρώσει δεκάδες «αυτόνομες» συνοικίες μουσουλμάνων κυρίως, στις οποίες «βασιλεύει» η ανομία , το έγκλημα και φυσικά η τρομοκρατία.

Αυτό το σκηνικό «στήνεται» μεθοδικά τώρα και στην Ελλάδα με τους χιλιάδες δυστυχισμένους λαθρομετανάστες , μέσα στους οποίους έχουν παρεισφρήσει εκατοντάδες « τρομοκρατικοί πυρήνες» έτοιμοι για δράση στα Βαλκάνια και την Ελλάδα.

Σε άλλο άρθρο από την ιστοσελίδα μας  με τίτλο: Der Spiegel: Η Europol προειδοποιεί για την ύπαρξη στρατοπέδων τρομοκρατών στα Βαλκάνια, αναφέρουμε τις προειδοποιήσεις περί τρομοκρατίας στην  την περιοχή του άμεσου ενδιαφέροντος μας, όπως είναι τα Βαλκάνια στα οποία  η τρομοκρατία «ζει και βασιλεύει».

Η Βοσνία , η ΠΓΔΜ, η Αλβανία , το Κοσσυφοπέδιο και τώρα και η Ελλάδα «φιλοξενούν» πολλούς «μάρτυρες» που είναι έτοιμοι να αιματοκυλίσουν πόλεις, αεροδρόμια , σχολεία, μετρό κά.

Σύμφωνα μάλιστα με την Europol ,   το λαθρεμπόριο παράνομων όπλων αποτελεί σοβαρότατο  πρόβλημα στην περιοχή, καθώς και ο μεγάλος αριθμός των αδήλωτων όπλων που θα μπορούσαν εύκολα να πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών.

Το πιο επικίνδυνο από όλα είναι ότι σύμφωνα με  πληροφορίες από την CIA και την FSB  ,  υπάρχουν  εκατοντάδες  κρυφοί πυρήνες της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης , οι οποίοι αναμένουν εντολή να ενεργοποιηθούν σε «δεκάδες χώρες» της ΕΕ.

Η  ΕΕ πρέπει να δράσει άμεσα με την αποστολή δυνάμεων σε κρίσιμα σημεία και στόχους, με επιδρομές σε συνοικίες που βασιλεύει η ανομία, και φυσικά να  ενεργοποιηθεί όλος  ο  κυβερνητικός  μηχανισμός  των χωρών μελών. Όχι πλέον συζητήσεις, όχι πλέον δηλώσεις και ευχολόγια, αλλά  άμεσες αποφάσεις για το μέλλον την ένωσης .

Η πατρίδα μας θα πρέπει να αξιοποιήσει όλο το κρατικό μηχανισμό εμπλέκοντας όλους του υπαλλήλους που απαιτούνται για να ανταποκριθούμε στον τομέα της ασφάλειας και της κοινωνικής ειρήνης , αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ επικίνδυνα.

82050b710dc2f0b99c55d2cf9603334d

brussels_atack

bryxeles

144136_src

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ