Εθνικά θέματα

Η Ελλάδα υπό ΚΑΤΟΧΗ: Το κεντρικό Αιγαίο κατέλαβαν τα πλοία του ΝΑΤΟ - Αποκαλύφθηκαν τα ψέμματα του Καμμένου!

Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ξένα στρατεύματα έχουν εισέλθει εντός της Ελληνικής Επικράτειας!

Συγκεκριμένα, ήδη η καναδική φρεγάτα HMCS-Fredericton βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Λέσβου, ενώ η ναυαρχίδα του στόλου γερμανική φρεγάτα fgs-bonn ανεφοδιάστηκε στη Σούδα και πλέει προς το Κεντρικό Αιγαίο.

Η συγκεκριμένη είσοδος του νατοϊκού στόλου, ο οποίος επιχειρεί στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ και όχι στα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα, όπως διαβεβαίωνε ο Καμμένος, έχει γίνει ΧΩΡΙΣ την άδεια της Βουλής και συνεπώς είναι ένας στόλος εισβολέων, προσκεκλημένος από μία κυβέρνηση δοσίλογων και μειοδοτών. Και, βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νατοϊκός στόλος μπαίνει μεν στο Αιγαίο με το πρόσχημα των «προσφύγων», αλλά ως πραγματική του αποστολή έχει τον έλεγχο του Αιγαίου και την υποβοήθηση των τούρκων, οι οποίοι τα έχουν βρει σκούρα με το ρωσικό στόλο.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: "Το καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω. Θα διαβιβάζουμε πληροφορίες κρίσιμης σημασίας, ώστε να διευκολύνουμε τις ακτοφυλακές της Ελλάδας και της Τουρκίας, όπως και τη FRONTEX, να εκτελούν την αποστολή τους πιο αποτελεσματικά"

Έκθετος, λοιπόν, ο Καμμένος και η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ σε πολλά σημεία:

α) Είπαν ψέμματα ότι ο νατοϊκός στόλος θα επιχειρεί εκτός χωρικών υδάτων. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ η ναυαρχίδα του στόλου βρίσκεται στο Κεντρικό Αιγαίο!

β) Πότε δόθηκε η έγκριση της Βουλής για την είσοδο ξένων στρατευμάτων, όπως προστάζει το Σύνταγμα;

γ) Χθες τόσο ο Καμμένος όσο και τα ΜΜΕ λέγαν ότι όσοι λαθρομετανάστες διασώζονται από το ΝΑΤΟ θα επιστρέφουν στην Τουρκία. Τώρα ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ λέει τα εντελώς αντίθετα, αποκαλύπτοντας τα κυβερνητικά ψέμματα.

antiratsistiko.blogspot.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...