Κοινωνία

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ! Το κόλπο των ληστών με τα περιστέρια

Αν θέλετε τα λεφτά σας να μην κάνουν φτερά όπως αυτά που έχουν τα περιστέρια δώστε βάση σε ότι διαβάσετε παρακάτω, για να μην σας πιάσουν στον ύπνο οι ληστές με τα… περιστέρια.

Το κόλπο είναι απλό. Χτυπάνε κουδούνια ανυποψίαστων πολιτών και τους λένε το παραμύθι τους. Υποστηρίζουν πως έχουν ένα κατοικίδιο περιστέρι και αυτό έπεσε στο μπαλκόνι τους. Μάλιστα, όπως λένε τα θύματα που την πάτησαν, οι ληστές φαίνεται πως έχουν… μεγάλο ταλέντο στα χείλη  μιας και σκαρφίζονται απίστευτα πράγματα για να τους πείσουν ότι λένε αλήθεια και να τουςν βάλουν μέσα στο σπίτι τους.

Όταν καταφέρουν να μπουν  τότε αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, καθώς κατευθύνονται προς το μπαλκόνι ή ενώ φεύγουν από το σπίτι μιας και το περιστέρι παραμένει άφαντο!

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...