Κοινωνία

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ! Οι άγνωστες συνομιλίες του σατανικού ζεύγους με την Νικολούλη που σοκάρουν (βίντεο)

Σοκαριστικές λεπτομέρειες και ντοκουμέντα από την υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου παρουσίασε χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο τούνελ». Η μητέρα και ο πατριός του άτυχου 23χρονου άλλαζαν «προσωπεία» κάθε φορά που έβγαιναν στην τηλεόραση προκειμένου είτε να ζητήσουν πληροφορίες για τον εξαφανισμένο νέο, είτε για να απευθύνουν κάλεσμα στον Κωστή να επικοινωνήσει μαζί τους, είτε για να ρίξουν το φταίξιμο σε κάποιον τρίτο.
Δεκαπέντε μέρες μετά την εξαφάνιση του Κωστή Πολύζου, η μητέρα και ο πατριός του ζήτησαν τη βοήθεια του «Τούνελ» για την αναζήτηση του. Ο 42χρονος πατριός επέμενε πως η Αστυνομία δεν τους έδινε πληροφορίες και πως το πτώμα πρέπει να βρισκόταν στο σημείο ένα με δύο χρόνια. Δεν απάντησε πότε ευθέως αν το χωράφι που βρέθηκε το παιδί ήταν δικό του και προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον δημοσιογράφο της εκπομπή λέγοντας «δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, λένε ότι έχει βρεθεί κοντά σε μια αποθήκη μελισσοκόμων. Η ΕΜΑΚ έχει ψάξει στην περιοχή, είχε πάει και ο πατέρας μου με έναν μηχανικό για να μετρήσουν τη γη, αλλά δεν είχαν δει τίποτα…»

«Είχαμε προηγούμενα με την οικογένεια από το βιολογικό του πατέρα», έλεγε τον Σεπτέμβριο του 2011 η μάνα στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά τον παππού και τον θείο του 23χρονου. Παράλληλα, προσπαθούσε να μάθει από τη δημοσιογράφο, ποιος είναι ο μάρτυρας που έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, οι δύο κατηγορούμενοι για το φόνο, συνεχίζουν να αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή τους στη δολοφονία. Εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, της ψευδορκίας και της περιύβρισης νεκρού, αρνήθηκαν τις πράξεις που τους βαρύνουν.

Ανέκφραστοι άκουσαν την απόφαση της προφυλάκισής τους, η οποία πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και δεν έκαναν κάποια δήλωση αποχωρώντας από το ανακριτικό γραφείο.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zp9d_E442Ck?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&wmode=opaque&vq=hd720&controls=2&&w=480&h=298]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5u7r-6oXTQc?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&wmode=opaque&vq=hd720&controls=2&&w=480&h=298]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...