Εκκλησία

«Αλμυρό» υπονούμενο Σεραφείμ για τον Τζίφρα . .

https://youtu.be/6mcK7Ld0y6E&w=700

https://youtu.be/RCKSApgMs_U&w=700

«Αν είμαστε ζωντανό αλάτι παρεμποδίζουμε τη σήψη και αντιμετωπίζουμε τη σαπρότητα των κοσμικών κοσμοειδώλων", τόνισε ο Πειραιώς Σεραφείμ, αφήνοντας νέες αιχμές.

Με τη φράση : «ο κάθε πιστός, κληρικός ή λαϊκός έχει την υποχρέωση κατ' επιταγή του Χριστού να είναι άλας» ξεκίνησε τη δήλωση του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κατά τη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά και και με την ηχηρή απουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας λόγω των δηλώσεών του, μεταξύ άλλων και για το σύμφωνο συμβίωσης.

«Αν είμαστε ζωντανό αλάτι παρεμποδίζουμε τη σήψη και αντιμετωπίζουμε τη σαπρότητα των κοσμικών κοσμοειδώλων.

Αλλά το αλάτι έχει και μια άλλη ιδιότητα, επιφέρει δριμύ και οδυνηρό άλγος και αυτό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα» κατέληξε ο κ. Σεραφείμ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο Star, τόνισε :

"Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα”.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, όσο και ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέλεξαν να μην παραστούν στην καθιερωμένη τελετή στον Πειραιά.

Ο μόνο πολιτικός αρχηγός που παρέστη στον Πειραιά ήταν ο πρόεδρος της ΕΚ Βασίλης Λεβέντης, ενώ ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ακόμη τον Δημήτρη Καμμένο (ΑΝΕΛ) και τον Ηλία Κασιδιάρη (ΧΑ).

ΣΧΟΛΙΟ : ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ! ! ! ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΜΕ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ  . . .

 shmantikanea.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...