Κοινωνία

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το φονικό στη Σάμο: Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04.05.2024) στη Σάμο όπου μια 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία της Σάμου για την αποτρόπαια πράξη της. Το φονικό έγινε στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο στο Βαθύ της Σάμου και η 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα. Τα τραύματα που του προκάλεσε με το μεταλλικό εργαλείο στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν η 49χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά  προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ζούσε μεταξύ Αθήνας και Σάμου και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος» λέει ένας γείτονας για τον 70χρονο που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια της κόρης του.

Ενας άλλος άνδρας που ζει στην γειτονιά του ανέφερε. «Ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και είχε έναν εγγονό γύρω στα 20. Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω μήπως  ήρθε για τις γιορτές. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...