Κοινωνία

Συνελήφθη αλλοδαπός βιαστής στη Σαντορίνη: Έκανε ελεύθερος διακοπές!

Δυο καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που διέπραξε στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός αλλοδαπού που βρίσκεται παράνομα στη χώρα, όμως εκείνος όχι μόνο παρέμενε ελεύθερος, αλλά έκανε και... διακοπές στη Σαντορίνη όπου συνελήφθη το απόγευμα της Μ. Πέμπτης.

Ο 58χρονος μη νόμιμος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μικτού Ορκωτού Θεσσαλονίκης για υπόθεση βιασμού με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, καθώς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβίαση του Κώδικα Μετανάστευσης με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που διέταξε να μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει τις ποινές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον αναζητούσαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας είχε εκδώσει η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά εντοπίστηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που του έκαναν έλεγχο το απόγευμα της Μ. Πέμπτης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...