Κοινωνία

Λαμία: Έσπασαν τζάμια και «έβρεξε» γυαλιά από τον δυνατό αέρα

Τα πάνω-κάτω ήρθαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στο κέντρο της Λαμίας, όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, «έβρεξε» γυαλιά σε πολυσύχναστο σημείο πόλης.

Ήταν λίγο μετά τις 2:00′ το μεσημέρι, όταν ξαφνικά διερχόμενοι είδαν τα τζάμια να πέφτουν στο πεζοδρόμιο και συγκεκριμενα στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Χατζοπούλου, στην «καρδιά» της Λαμίας απόρροια των ανέμων.

Από τον δυνατό αέρα μια τέντα ξεκόλλησε και έσπασε παράθυρο δευτέρου ορόφου με αποτέλεσμα να πέσουν τζάμια στο δρόμο, ενώ τα υπόλοιπα να αιωρούνταν και να απειλούσαν τους περαστικούς.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και καλαθοφόρο του Δήμου Λαμιέων, ώστε να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υπολείμματα των τζαμιών που είχαν απομείνει.

Ευτυχώς, από την πτώση των τζαμιών, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...