BMPT Terminator
Armed Conflicts

Τρόμος από την επιστροφή των ρωσικών «Εξολοθρευτών» στην Ουκρανία-Εκτόξευσαν 400 βλήματα έναντι Ουκρανών στρατιωτών, κομματιάζοντάς τους!

Σύμφωνα με ρωσικές αναφορές, τα οχήματα μάχης BMPT Terminator (Εξολοθρευτής) των Ρώσων εκτόξευσαν 400 βλήματα έναντι θέσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, εξουδετερώνοντας στρατιώτες.

Παράλληλα, καταστράφηκε αποθήκη πυρομαχικών των ουκρανικών δυνάμεων στο Νικολάεφ της Μαύρης Θάλασσας.

CONTINUE READING

Ο «Εξολοθρευτής» Επέστρεψε

Λίγο πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με αναφορές ενός Ρώσου διοικητή πληρώματος στην ρωσική RIA Novosti, το όχημα υποστήριξης αρμάτων μάχης BMPT Terminator εκτόξευσε 400 βλήματα κατά ουκρανικών θέσεων.

«Κινηθήκαμε προς μία κοντινή θέση πυρός σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων (από τον εχθρό), όπου χρησιμοποιήσαμε ισχυρά εκρηκτικά πυρομαχικά και διατρητικά βλήματα» δήλωσε.

Το πλήρωμα εργάστηκε το βράδυ για να γίνει πιο εύκολη η προσέγγιση των Ουκρανών στρατιωτών, ειδικά με την βοήθεια χρήσης εξοπλισμού θερμικής απεικόνισης.

Το όχημα BMPT Terminator υιοθετήθηκε το 2018 από τις ρωσικές δυνάμεις. Τα τεθωρακισμένα διαθέτουν πολύ καλή προστασία, καλύτερη ακόμη και από κύρια άρματα μάχης του ρωσικού οπλοστασίου. Επιπλέον, το όχημα μάχης διαθέτει οπλικό σύστημα που μπορεί να εκτοξεύσει πυρά έναντι τεσσάρων ή πέντε διαφορετικών στόχων.

Όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ουκρανία πριν κάποιους μήνες, τα BMPT Terminator απέκτησαν γρήγορα την φήμη ενός περιβόητου και πολύ φονικού οχήματος, το οποίο μπορεί να διαλύσει ουκρανικές οχυρωμένες θέσεις και τεθωρακισμένα των Ουκρανών.

Ρωσικοί Πύραυλοι Κατέστρεψαν Αποθήκη Πυρομαχικών

Σε άλλη είδηση τώρα, την οποία μεταδίδει επίσης η ρωσική ειδησεογραφική υπηρεσία RIA Novosti, καταστράφηκε μία αποθήκη πυρομαχικών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, η οποία περιείχε δυτικούς πυραύλους.

Λίγο πιο συγκεκριμένα, ένα ρωσικό πλήγμα διέλυσε την αποθήκη που χρησιμοποιούνταν από τους Ουκρανούς για να αποθηκεύουν πυραύλους δυτικής παραγωγής και μεγάλου βεληνεκούς στο Νικολάεφ. Αυτό δήλωσε ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, συντονιστής του μετρό της πόλης, στην RIA Novosti.

«Σύμφωνα με επιχειρησιακά δεδομένα που μεταδόθηκαν από το μετρό του Νικολάεφ, μία αποθήκη πυρομαχικών με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς δυτικής παραγωγής χτυπήθηκε. Ουκρανικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα με αυτούς τους πυραύλους στο κοντινό πεδίο προσαπογειώσεων της επιχείρησης Nikolaev Aircraft Repair Enterprise - NARP. Σύμφωνα με ντόπιους κατοίκους, ακόμη και μετά από 12 ώρες, πυροσβεστικά οχήματα με ανοιχτές σειρήνες εθεάθησαν να κινούνται προς το σημείο της στρατιωτικής μονάδας» διευκρίνισε ο υπάλληλος του μετρό. 

CONTINUE READING

Ένα βίντεο που παρείχε ο Λεμπέντεφ δείχνει μία πολύ φωτεινή λάμψη στις 00:58 τοπική ώρα στις 10 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κάμερα που την κατέγραψε βρίσκονταν περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από την κατεστραμμένη αποθήκη.

Ο υπάλληλος του μετρό ανακάλεσε πως ο επικεφαλής της περιφέρειας, Βιτάλι Κιμ, ανέφερε το πρωί της Δευτέρας μία επίθεση σε υποδομή της πόλης, πιθανότητα από ρωσικούς πυραύλους Iskander-M, στις 01:00 ώρα Μόσχας. Τότε, είχαμε καλύψει την σχετική είδηση.

 

GALLERY

BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
BMPT Terminator
Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR