Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λαμία: Ζευγάρι καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη

Οι σημαντικές ποσότητες κάνναβης που σκόπευαν να διακινήσουν ένας 60χρονος Έλληνας και μία 59χρονη αλλοδαπή, δεν δικαιολογούνταν από τα δυο μικρά δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν στο σπίτι τους στη Λαμία και οι έρευνες για τυχόν ύπαρξη και άλλης χασισοφυτείας συνεχίζονται.

Το ζευγάρι συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν πως καλλιεργούσαν σε αυτοσχέδιες γλάστρες δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 8 και 10 εκατοστών, ενώ μέσα σε 15 γυάλινα δοχεία και τρεις συσκευασίες έκρυβαν 633 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Μάλιστα, προστάτευαν το παράνομο εμπόρευμά τους με ένα πολεμικό τυφέκιο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σπίτι των δραστών κατασχέθηκαν, ακόμη, μια συσκευασία με 112 γραμμάρια σπόρους κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία ναρκωτικών, ένα κυνηγετικό όπλο, πέντε μαχαίρια, 57 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων τύπων, ένα ζευγάρι κιάλια και δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, καθώς και χρήματα που είχαν στην κατοχή τους.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή και στην συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ