Κοινωνία

Χαλκίδα: Στο οικογενειακό περιβάλλον της 63χρονης στρέφονται οι έρευνες

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα προσπαθούν να ενώσουν οι αστυνομικοί προκειμένου να καταφέρουν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών που της πήραν με τόσο ειδεχθή τρόπο τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στρέφεται και στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της θανούσης καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως αυτός που μαχαίρωσε επανειλημμένα την 63χρονη είναι πιθανό να την γνώριζε. Κάποια από αυτά είναι ο αριθμός των τραυμάτων (πέντε) που έφερε το θύμα που δείχνει οργή και μένος αλλά και το γεγονός ότι από την αστυνομική έρευνα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο αυτό οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν υλικό από κάμερες προκειμένου να δουν που βρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας κάποια γνωστά πρόσωπα της θανούσης και συλλέγουν μαρτυρίες ατόμων που την γνώριζαν προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχε με κάποιους διαμάχες ή αντιπαλότητες.

Υπενθυμίζεται πως η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ