Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Πρόστιμο... 21.140 ευρώ "έφαγε" οδηγός - Τι έκανε

Ο οδηγός της μηχανής δεν υπάκουσε και τράπηκε σε φυγή διαπράττοντας σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα 12 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς και αναστροφή, σύμφωνα με το newsauto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικά, εντοπίστηκε τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (9/5) στην περιοχή των Μεγάρων, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ». Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί «ακινησία» για τη μηχανή, η οποία ήταν και ανασφάλιστη.

Μετά τη σύλληψή του, στον οδηγό επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί ποινής στο point system, ενώ θα ενημερωθεί η ΑΑΔΕ για την επιβολή προστίμου για την ακινησία, ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...