Κοινωνία

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας - «Εγώ πέταξα το μωρό στα σκουπίδια»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος το οποίο βρέθηκε σε χωματερή στη Βραύρώνα με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τον πατέρα του μωρού να ομολογεί ότι ο ίδιος το πέταξε στα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα ο άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η μητέρα, το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Μάλιστα, ο ίδιος λέει πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...
Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...