Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φρίκη Βραυρώνα: Βρέφος βρέθηκε νεκρό πεταμένο στα σκουπίδια

Νεότερη ενημέρωση

Μία υπόθεση φρίκης εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στη Βραυρώνα, με ένα βρέφος να βρίσκεται νεκρό πεταμένο στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ζευγάρι από το Νεπάλ, ηλικίας περίπου 30 χρόνων και οι δύο πήγαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με τη γυναίκα να είναι σε αιμορραγία και τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν εγκυμοσύνη.

Σήμερα το πρωί φέρεται το βρέφος να πετάχτηκε στα κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο που διέμεινε το ζευγάρι και που φέρεται να εργαζόταν τις τελευταίες ημέρες. Το στοιχείο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από τις καταγραφές καμερών.

Ωστόσο, οι γιατροί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν προσδιορίσει το εάν η γυναίκα απέβαλε ή εάν γέννησε το φρέφος.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έκαναν επιτόπου έρευνα στο δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι και η εικόνα που αντίκρισαν ήταν, ένα δωμάτιο μέσα στα αίματα, από τον χώρο της τουαλέτας, μέχρι και το υπνοδωμάτιο και τα σεντόνια.

Μέχρι τώρα, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό, αλλά και το εάν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό και στη συνέχεια πετάχτηκε στον κάδο.

Στο υλικό από τις κάμερες, φαίνεται πώς κάποια στιγμή ένας άνδρας πετάει κάτι στα σκουπίδια, όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εις βάρος των δύο ατόμων.

Ωστόσο, ήδη διαξάγονται έρευνες από την Αστυνομία και θα σχηματιστεί δικογραφία.

Φρίκη στη Βραυρώνα με ένα βρέφος να βρίσκεται πεταμένο στα σκουπίδια από τον ίδιο του τον πατέρα, όπως μετέδωσε το MEGA. Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού, κάμερες έχουν καταγράψει τον πατέρα του παιδιού πετάει το παιδί στον κάδο.

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό στη Βραυρώνα διευκρινίζουν πως ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν για λίγες ημέρες στο εν λόγω ξενοδοχείο, όπου εργάζονταν.

Oι γονείς, οι οποίοι φέρονται να είναι από την Ασία, βρίσκονται ήδη υπό έρευνα από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο.

Αρχικό κείμενο

Σοκ στη Βραυρώνα καθώς ζευγάρι αλλοδαπών από την Ασία δολοφόνησε το βρέφος του!

Σύμφωνα με το MEGA, το ζευγάρι εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής, με άλλους ενοίκους να αναφέρουν πως το βρέφος ξαφνικά... εξαφανίστηκε κάτι που προκάλεσε και απορίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία ωστόσο οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν αν είχε αποβάλει ή είχε γεννήσει.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και τότε οι Αρχές εντόπισαν το δωμάτιο γεμάτο αίματα. Στη συνέχεια οι κάμερες έδωσαν την απάντηση για το τι έγινε αφού το βιντεοληπτικό υλικό έδειξε τον πατέρα του παιδιού να το πετάει στα σκουπίδια.

Ωστόσο, το απορριμματοφόρο πέρασε και πήρε και το βρέφος και πλέον γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το βρέφος σε κάποια χωματερή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...