Κοινωνία

Πάτρα - Αυτοκτονία διαφημίστριας: «Είχε οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα», λέει ο αδελφός της

 Ο αδερφός της 48χρονης διαφημίστριας που έβαλε τέλος στη ζωή της στην Πάτρα, μίλησε στον Alpha, περιγράφοντας την σειρά των γεγονότων την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή της.

Τόνισε πως το προηγούμενο βράδυ, το Μεγάλο Σάββατο, ήταν μαζί της, όπως και η άλλη αδερφή τους, όπου την είδαν στενοχωρημένη και τους είχε ζητήσει να μείνει μόνη της. Δεν είχε φαντάστηκαν όμως ότι θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτωντας στη θάλασσα με το αυτοκίνητό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν μας είχε πει κάτι, ούτε είχαμε καταλάβει κάτι. Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας μου, απ ότι μάθαμε πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου στην κλινική για να ζητήσει βοήθεια. Κάλεσαν τον γιο της στο τηλέφωνο αφότου έφυγε και του είπαν ότι “δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, θα πρέπει να την φέρετε με εισαγγελική, για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε. Αφού έφυγε (μόνη της) από εκεί, πήγε και έκανε αυτό που έκανε» τόνισε. 

Η 48χρονη, μητέρα δύο παιδιών, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν θέμα χρόνου η κατάσχεση του σπιτιού της.

«Τον τελευταίο μήνα έμενε με την μητέρα μου, της ήρθε κατασχετήριο για το σπίτι» πρόσθεσε ο αδερφός της.

«Με τα χρόνια έπεσε η διαφήμιση και έφτασε σε σημείο που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, ούτε να πληρώνει το δάνειο. Είχε και δύο μικρά παιδιά. Αυτό την έριξε πολύ ψυχολογικά. Προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της με δουλειές εδώ στην Πάτρα, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ολο αυτό την είχε ταράξει, εδώ και έναν χρόνο ακολουθούσε αγωγή» σημείωσε, προσθέτοντας πως μετά από μία μόλυνση που είχε, σταμάτησε την θεραπεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ