Κοινωνία

Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: «Πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα στο όπλο»-Πως έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του 41χρονου

Σήμερα το μεσημέρι Μεγάλου Σαββάτου έλαβε χώρα μια εν ψυχρώ δολοφονία ενός 41χρονου άνδρα στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης και μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν γεννημένος το 1983 με καταγωγή από τη Γεωργία και είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο 41χρονος ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για εκβίαση, εμπρησμό, νόμο περί ναρκωτικών, νόμο περί όπλων καθώς και για παροχή προστασίας σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία


Ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη στη Σταυρούπολη από διερχόμενο όχημα. Συγκεκριμένα, οι δράστες της επίθεσης, δύο άνδρες και μία γυναίκα, επέβαιναν σε μπορντό Renault. Πλησιάζοντας τον Γεωργιανό, ένας εκ των δραστών πυροβόλησε το θύμα το οποίο βρισκόταν επάνω στη μηχανή του και μόλις είχε βγάλει το κράνος του, τουλάχιστον 3 φορές.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κι έχουν αποκλείσει τον χώρο.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με την ΕΡΤ στην οποία μίλησε κάτοικος ενός γειτονικού διαμερίσματος στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι οι δράστες «πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα στο όπλο τους».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...